FRIED CHICKEN TO

FRIED CHICKEN TO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 542 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fried Chicken To. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 21:56 Eten was lekker en genoeg. Alleen jammer dat er ipv 6 loempia's er maar 3 in de verpakking zaten. Kan een keer gebeuren. Eten wat top.
12 aug 2022 om 11:45 Bezorging netjes optijd Spareribs waren heerlijk De kids hebben lekker gesmikkeld 1 minpuntje was de carpaccio salade.. de carpaccio was erg taai en HEEL veel koolsla.. verder was het erg lekker.. en bestellen we zeker vaker!
10 aug 2022 om 22:52 Lekker eten, grote hamburgers en lekkere kip. Bezorging was 10 minuten eerder dan verwacht.
29 jul 2022 om 14:45 Grote patat speciaal was echt veel, en broodje pistolet kipreepjes ook goed gevuld en lekker. Ik kreeg niet alles op, zit propvol. Zeker aan te raden deze zaak! Tot volgende keer.
28 jul 2022 om 14:39 Leuke lach van de bezorgster. Tot de volgende keer
26 jul 2022 om 20:16 Werd 20 minuten eerder bezorgd dan de app aangaf. Eten was goed warm en keurig verpakt prjna
23 jul 2022 om 10:18 Was weer top!
22 jul 2022 om 19:50 Goed eten, alleen jammer dat als je een spare rib menu besteld dat je ook echt alleen maar spare ribs krijgt terwijl ik nog aan moest klikken wat voor aardappel gerecht ik wou.....
19 jul 2022 om 19:04 We hebben even moeten wachten, maar was echt lekker. En veel! Dubbele kip-dinges op de boerenburger. Veel friet ook
17 jul 2022 om 21:02 Alles was goed perfect van smaak heerlijk snitzel menu!
16 jul 2022 om 18:20 Kreeg niet de goede bestelling had chicken tenders besteld kreeg drumsticks was wel lekker