FRIED CHICKEN TO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fried Chicken To. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 20:53 Eten was lauw geleverd en te duur voor wat je krijgt. Ik denk ulft is te ver waar de restuarant is voor thuisbezorging... ontevreden
7 dec 2022 om 18:17 Friet was vergeten, alle kip smaakte het zelfde en prijzen waren niet normaal.
19 nov 2022 om 20:48 De bezorging duurde veelste lang.
6 nov 2022 om 18:48 Eten was super lekker! Zalige burgers.
5 nov 2022 om 20:12 Goed eten, goede service
29 okt 2022 om 21:15 Jammer alleen dat er altijd wel iets niet te leveren is terwijl je het wel kunt bestellen.
11 okt 2022 om 20:19 Voor de eerste keer hier besteld, maar het was lekker en voor herhaling vatbaar. Vriendelijke mensen ook.
10 okt 2022 om 17:35 De juiste bezorgtijd kan ik niet selecteren, dit was 120 mins. In de app stond dat de bezorgtijd 50 mins was, geen probleem als het wat langer duurt, maar geef het aan en communiceer. Na 2 uur bestelling ontvangen, klopte ook nog eens niet.
10 okt 2022 om 1:02 Na zo’n anderhalf uur belde ze doodleuk dat de spareribs op waren. Dit hadden ze niet even kunnen doen nadat de bestelling door mij geplaatst werd maar ze vonden het slimmer om 1.5 uur te wachten. Ik bestel nooit meer hier. Drama!
9 okt 2022 om 19:53 De spareribs waren heerlijk en zelf de patat was goed warm/knapperig! Weinig zo meegemaakt! Q
23 sep 2022 om 23:49 Drumsticks waren weer niet helemaal gaar.
18 sep 2022 om 18:30 Gezien de afstand nog warm. Kleine dingetje vergeten maar direct netjes opgelost. Niet de eerste keer dat we hier bestellen en zeker niet de laatste.